Berit Bilde

Mit navn er Berit Bilde.
Jeg har dyrket agility i 25 år, både i DCH og DKK. Jeg har gennem årene løbet med terrierblanding, border terriere, dværgschnauzer, sheltier og border collier.
Som hundefører er jeg open-minded og ikke religiøs i min tilgang til handling. Jeg kan godt lide, at tingene også er lidt simple for mig og for hundene.
Jeg føler mig privilegeret at have tre hunde, som vil stå på ”hænder og fødder” for mig, og bare altid elsker at arbejde for og med mig. Der er meget mere end flotte resultater i et samarbejde med ens hunde. Faktisk kan jeg være mere stolt af et gennemløb med en diskvalifikation end et fejlfrit løb. Præstation og resultat er i min verden to forskellige ting. Når det så er sagt, så kan jeg utrolig godt lide at vinde – og allerhelst med et flot gennemført løb.
 


Mit personlige team består af:
 
Border Treasure B My Ninja, kaldet Ninja.
Ninja er min første store hund. Hun er Dansk Agility Champion, Dansk Spring Champion og Svensk Springchampion. Hun er min gode gamle rutinerede hund, som har givet mig mange rigtig dejlige oplevelser på agilitybanerne i ind- og udland.
Vi har blandt andet løbet European Open i Tyskland og Frankrig i 2015 og 2016. Ninjas og mine bedste resultater er en andenplads i Jutlandia Cup finalen i 2015 samt en anden plads til DCHs DM samme år.
At løbe med Ninja er helt specielt for mig, nok ikke mindst fordi hun generelt er en hund, der betyder så meget for mig.
 
 

Fuji
Fuji er datter af Ninja og trods en alder af 3 år, så har hun sin officielle stævnedebut til gode. Jeg har aldrig været hurtig til at gøre mine hunde stævneklar, og Fuji er ingen undtagelse. Sammen skal vi dog ud og løbe stævner i 2018.
Det bliver spændende, for Fuji er virkelig en hund med ”Fut i”, så jeg skal nok holde på hat og briller rundt på banen. Fuji er vild med at arbejde uanset opgave, og hun er altid klar! Nogen forsøger at lokke mig til at gå lydighed med hende også. Nu må vi se om det også kommer til at ske.


Kræmers Bright Boa, kaldet MicMic
MicMic er den sheltie i flokken, som jeg bare ikke kan undvære efter én gang at have haft en sheltie. MicMic er husets humørbombe og frækkert. Udover disse udmærkelser er hun faktisk også en ret sej agilityhund.
2017 var en superfin sæson for os. Vi rykkede fra klasse 1 til klasse 3, og har også fået to certifikater i hus, så vi er på vej mod de første championtitler. I 2017 deltog vi ved World Agility Open i Holland. Det var sjovt at få lov til at løbe lidt anderledes discipliner, og til min store overraskelse kvalificerede jeg mig til pentathlonfinalen som stævnets 5. bedste hund.
Om alt går vel så kommer MicMic til at bruge noget af sæsonen 2018 på at holde barselsorlov.