Sarah og Silje Lorentzen

Sarah
 
Har løbet agility siden 1998 med 7 forskellige hunde. Konkurrere på nuværende tidspunkt i klasse 3, med 2 forskellige hunde. Har deltaget på det danske landshold 11 gange, med 3 forskellige hunde.
De resultater jeg er mest stolt af er:
Individuel Verdensmester 2006 (første og eneste dansker der har den titel)
Verdensmester for hold 2007
Nordisk mester 2005 og 2006
4 gange hold guld ved Nordiske mesterskaber
Individuel Danmarksmester 2006 0g 2008
Individuel DM sølv 2009
Individuel DM bronze 2010
Danmarksmester hold 2008 og 2011
Udover at konkurrere, underviser jeg i agility på min egen bane og tager også rundt og holder kurser.
 
 

Silje
 
Silje er 11 år har løbet agility siden hun var 5 år gammel, men har kun løbet konkurrencer siden 2014. Hun har løbet med forskellige lånehunde og har i de sidste 2 år dannet par med shetland sheepdog Andy på 6 år men har nu fået sin egen hund, som vi er i fuld gang med at uddanne til agility hund. Ud over agilityen er Silje også aktiv som spring gymnast.
 
 
Succes
 
Succes er en bordercollie på 9 år. Desværre pensioneret grundet et knækket korsbånd, der har givet slidgigt i knæet. Succes løber stadig lidt senior agility med Silje. Succes er dansk agility og spring champion
 
Cha Cha
Cha Cha, bordercollie på 6 år. Min ene konkurrencehund, som jeg har deltaget på det danske landshold med 2 gange. Hun er vild og intens og lynende hurtig. Cha Cha er dansk agility og spring champion.
 
Fiji
 
Fiji er en mudi på 3 år. Min anden konkurrencehund. En forsigtig lille pige, der aldrig gør noget forkert. Fiji er datter af Ember og søster til Jolly, som også repræsentere Dogz-dk.
Ocean
 
Ocean er en miniature american shepard (MAS) på 5 måneder. Ocean er en lovende lille dreng med massere af gå på mod og drive. Silje har fået Ocean foræret af kennel lil´sunkiss, i håb om at vise racen frem som sportshund. MASén er først lige blevet godkendt i DKK og der er derfor ikke mange af dem på agility banerne.
 
 
Vi går meget op i at vores hunde er i super form. De bliver fodret med BARF og vi træner både styrke og kardio samt balance og koordination med alle vores hunde ved siden af agility træning. Dogz-dk har et super sortiment, som giver sportshunde de bedste muligheder for at yde optimalt til træning og konkurrencer, så vi er glade og stolte over at kunne få lov at være en del af teamet.